Vertegenwoordigers

Breda, Nederland
Solliciteer
304 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2300 per maand
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: Schoonheidsmiddelen
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-12-2018 - 18-12-2018

Voor een dynamische, succesvolle internationale opererende marketing- en productieorganisatie van gespecialiseerde en kwalitatief zeer hoogstaande schoonmaakproducten ben ik op zoek naar ambitieuze Vertegenwoordigers voor de regio Limburg, Noord Brabant en Utrecht.

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de promotie, verkoop en merchandising van producten in diverse branches. Ook het werven van nieuwe klanten behoort tot de verantwoordelijkheid. Sta jij voor kwaliteit, ben je klantgericht en staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel, vind jij het een uitdaging om nieuwe klanten te werven en een A-merk te vertegenwoordigen? In dat geval hebben wij voor jou een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, met leuke collega’s en met prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto, een bonusregeling en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique Sijben, zij is te bereiken op monique@hetbemiddelingsbureau.nl of op 06-28879364

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij