Allround Magazijnmedewerker / Reachtruckchauffeur (FT)

Breda, Nederland
Solliciteer
375 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 1900 per maand
Categorie: Logistiek
Branche: Retail
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Student, 1 jaar
Opleidingsniveau: Andere
Periode: 16-01-2019 - 16-01-2019

Allround magazijnmedewerker/reachtruckchauffeur (FT)

Voor een toonaangevende en moderne internationale winkel, welke al meer dan 50 jaar actief is op de internationale retail markt. Ben ik per direct op zoek naar een Allround magazijnmedewerker / Reachtruckchauffeur.

De uitdaging:

Nog nooit is de retail wereld zo in beweging geweest als de afgelopen jaren. Waar winkels sluiten, worden nieuwe moderne  en onderscheidende formules geopend. De fysieke winkel wordt gecombineerd met een online shop en  beleving is in de fysieke winkel nog nooit zo belangrijk geweest. Momenteel maakt mijn opdrachtgever een flinke groei door en zijn zij op zoek naar een Logistiek medewerker. Logistiek is een belangrijke spil in het geheel. Zonder het tijdig en juist aanleveren van materialen stopt het proces. Zij zijn op zoek naar een allround magazijnmedewerker welke het vaste team komt versterken. Gezien het vele werk gaan ze binnenkort werken tussen 06.00 uur en waarschijnlijk 20.00 uur.

Jij als persoon:

Behalve dat je vaardig bent met de reachtruck vindt je het ook leuk om andere fysieke werkzaamheden uit te voeren. Denk aan orderpicken, goederenontvangst, retourverwerking, verzendklaar maken, laden van vrachtwagens en monteren van stellingen en producten. Je bent een teamplayer die het mooi vindt om samen met je collega’s de werkzaamheden tijdig gereed te hebben. Je kunt werken onder tijdsdruk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

 Je bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat of bent bereid deze te halen.

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende en zelfstandige vaste functie.
  • Werken in een klein maar hecht team
  • Een fulltime functie werktijden tussen 06.00 – 20.00 uur.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerde kandidaten worden vriendelijk uitgenodigd de motivatie met c.v. te richten aan:

monique@hetbemiddelingsbureau.nl, voor meer informatie kunt u ook contact met mij opnemen via het telefoonnummer 06-28879364.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij