Project Begeleider

Breda, Nederland
Vacature is vervallen
303 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2600 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 30 - 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-10-2018

Voor een bedrijf in Etten Leur zoek ik een

Project Begeleider

Ben jij communicatief sterk? Kan je goed tegen druk en ad-hoc werkzaamheden? Wil jij de opdrachtgever nog meer laten groeien dan dat ze al doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie:

Als fanatieke project begeleider ga jij je fulltime bezig houden met je toegewezen klanten. Je neemt en begeleidt klanten mee in hun klantenproces. Dit doe je door te bellen en te mailen over bijvoorbeeld de statussen van planningen en afwikkelingen van opdrachten. Jij bent de schakel tussen je account manager, je collega´s op de werkvloer, afdeling planning en de klanten!

Wij zoeken een energieke medewerker die communicatief vaardig is in woord en geschift. Je bent een belangrijke schakel en vragen flexibiliteit van je om ad hoc werkzaamheden op te pakken en in hectische situaties stressbestendig en accuraat te blijven.  Vind jij het uitdagend om op meerdere plekken aanwezig te zijn binnen de organisatie, zowel meewerkend op de werkvloer als administratief bij de collega´s van het management, dan zijn wij op zoek naar jou!

Start je net op de arbeidsmarkt dan leren wij jou graag de kneepjes van het vak. Belangrijker is dat jij je talenten toepast in deze uitdagende en veelzijdige baan.

Waar dien je over te beschikken:

  • Gedreven persoonlijkheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Affiniteit met logistiek en transport

Wat wij bieden:

Het betreft een fulltime functie die overdag uitgevoerd wordt bij een groeiende organisatie waarin we op een informele manier en met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beloning afhankelijk van opleiding en ervaring.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden