Service leider Technisch onderhoud.•

Bleiswijk, Nederland
Solliciteer
147 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: Olie en energie
Uren per week: 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 24-05-2019
Over deze functie

Een grote industriële omgeving vereist nogal wat onderhoud, voor een biomassa centrale is dat niet anders. Als Serviceleider bij Het Bemiddelingsbureau kom je namelijk terecht in misschien wel een van de mooiste bedrijven van ons land. In dit techniek-walhalla – want zo kun je het wel noemen – staan de nieuwste complexe machines en installaties, voorzien van de meest innovatieve snufjes. Apparaten waarvoor jij met je team het onderhoud waarborgt!
De onderhoudsplanningen voor bezetting en activiteiten zijn bijna als een Zwitsers uurwerk: alleen als alles precies op elkaar is afgestemd loopt alles op rolletjes. Daarom houd jij rekening met ieder vaststaand én variabel element, inspelend op elke mogelijke situatie. Zowel simpele als complexe taken moeten zo vlug mogelijk, en tegelijkertijd ook met aandacht worden uitgevoerd. Efficiëntie en effectiviteit staan in jouw werk voorop.
Natuurlijk neem je als Serviceleider niet alleen een sturende, maar ook een coachende rol op je. Ieder teamlid motiveer je op persoonlijke wijze, en ook de beoordelingsgesprekken voer jij met hen. Jij weet immers het allerbeste hoe zij functioneren op de werkvloer.
Over jou
Een leidinggevende positie in een technische functie vereist een heleboel: zowel de juiste hard skills als soft skills zijn onmisbaar. Als Serviceleider Technisch Onderhoud heb je in feite het beste van twee werelden. Je hebt:

Hard skills
• Een mbo- of hbo-diploma van een technische opleiding
• Die je eventueel aangevuld hebt met bedrijfskundige cursussen
• En in elk geval drie jaar ervaring in een leidinggevende technische rol
Goede beheersing van de Engelse taal.
• Elektrotechisch, werktuigbouwkundig en mechanisch goed onderlegd.

Soft skills
• Gevoel voor plannen, organiseren en projectmatig werken
• Persoonlijk leiderschap én leidinggevende kwaliteiten
• Een sterk inlevingsvermogen en beïnvloedingsvaardigheden

Interesse?

Ben je geinteresseerd of heb je vragen over deze functie neem gerust even contact op met Michel Molier 06-57518436 of mail naar michel@hetbemiddelingsbureau.nl
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij