Vertegenwoordig Buitendienst particuliere mark

Breda, Nederland
Solliciteer
325 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 750 - 1500 per week
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Nutsbedrijven
Uren per week: 16 - 40
Ervaring: Starter, 10 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Andere
Periode: 26-09-2018
Neerlands Energie Collectief B.V. – gevestigd te Breda - vertegenwoordigers gezocht voor Zuid- en Oost Nederland. 
 
Ben jij al eens actief geweest in een (direct) sales functie en heb jij er wel eens gespeeld met de gedachten om voor jezelf te beginnen? Bij het Neerlands Energie Collectief ben je aan het juiste adres. Wij willen jou de kans geven om jouw talenten in te zetten op verkoopgebied. Wij ondersteunen onze partners van a tot z zodat jij je kan richten op je eigen werkzaamheden.
 
Over ons
Wij zijn als collectief actief voor diverse a-merk energieleveranciers binnen Nederland. Doordat wij als onafhankelijk collectief opereren kunnen wij onze klanten de beste proposities aanbieden afhankelijk van de behoeftes van de klant.
 
Functie: Vertegenwoordiger Buitendienst particulieren
Bij ons krijg je veel vrijheid, dat houdt in dat je zelf je werktijden, locatie en verdiensten kan bepalen. Als vertegenwoordiger zal je consumenten bezoeken en deze adviseren op het gebied van energie.
Jouw werkzaamheden bestaan deels uit het binnenhalen van nieuwe klanten en deels uit het verlengen van overeenkomsten van bestaande klanten.
Het is belangrijk dat de klant tevreden is en dat de verkoop zo eerlijk en soepel verloopt. Om er voor te zorgen dat alles goed loopt zullen wij je zo goed mogelijk begeleiden.
 
Geen opleiding? Geen probleem!
Wij geloven niet dat een opleiding perse iets zegt over jouw kwaliteiten. Voor deze functie is een opleiding niet noodzakelijk. Wat wel noodzakelijk is dat je over een fatsoenlijk werk- en denkniveau beschikt alsmede uitstekende communicatieve vaardigheden. 
 
Wat verwachten wij: 
- Je houdt van een uitdaging
- Je beschikt over een gezonde doses doorzettingsvermogen
- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend
 
Wat bieden wij:
- De kans om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan - Veel vrijheid - Uitstekende verdiensten (gemiddeld € 150 tot € 300 per werkdag). - Begeleiding van A tot Z - Een uitgebreid trainingsprogramma - Veel doorgroeimogelijkheden
 
 
 
Direct contact opnemen
Neerlands Energie Collectief B.V.
+31 611 923 393
info@neerlandsenergiecollectief.nl
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures