Proces Engineer

Breda, Nederland
Solliciteer
416 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2000 per maand
Categorie: Technici, Productie, Planning en Kwaliteit
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 06-12-2018 - 06-12-2018

Voor een organisatie gevestigd te Etten leur, die zich bezig houdt met ontwikkeling en productie van producten t.b.v. de levensmiddelenindustrie. Is er binnen de afdeling Engineering is een vacature ontstaan voor een Proces Engineer.

Wat je écht doet

Als schakel tussen de afdeling Product Development en de productieafdelingen ben je verantwoordelijk voor het inrichten en continu verbeteren van productieprocessen leidend tot optimale maakbaarheid van de producten. Je vertaalt product specificaties naar processen en bepaalt optimale werkvolgorde, werkplekinrichting, bewerkingstijden, benodigde productiemachines, gereedschappen en verpakkingen. Je ontwikkelt hulpmiddelen en laat deze vervaardigen. Daarnaast ontwerp je de lay-out voor vernieuwing en verbetering van de productiefaciliteiten en zorg je voor de uitwerking van de benodigde voorzieningen. Je adviseert de afdeling Engineering, Product Development en Operations m.b.t. projectvoortgang, problemen en te maken keuzes. Je analyseert bestaande productieprocessen en doet verbeteringsvoorstellen ter verhoging van kwaliteit en productiviteit en verlaging van de kostprijs. Je werkt binnen de afdeling Engineering in een zelfsturend, taakgericht team, waarin zowel Product- als Service Engineers werkzaam zijn. Je bent veelvuldig op de vloer aanwezig voor overleg met de productieleiding, het coördineren en regelen van de procesvoering met de productiemedewerkers en het toezien op het naleven van de veiligheids- kwaliteitsnormen.

Wat vragen zij

  • Diploma HBO Werktuigbouwkunde en enkele jaren relevante werkervaring
  • Kennis van assemblage- en fabricageprocessen, productietechnieken en lean manufacturing
  • Enthousiaste en gedreven teamspeler met oplossend vermogen
  • Resultaatgericht, innovatief en analytisch vermogen en aandacht voor kwaliteit en optimalisatie
  • Vaardigheden om te werken met 3D-tekenpakketten, ERP- en PDM-systeem
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

Waarom werken bij mijn opdrachtgever 

Mijn opdrachtgever kenmerkt zich als groeiend, innovatief en financieel gezond. De 140 trotse medewerkers werken elke dag allemaal aan hetzelfde doel: onze klanten in de food retail in staat stellen om hun versproducten te bereiden, te bewaren en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Naast een informele werksfeer bieden zij uitdagende functies met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Zij bieden ruimte om het beste uit jezelf te halen, jezelf te ontwikkelen en om te leren van fouten. Collega’s ervaren de bedrijfscultuur als bevlogen, betrokken en plezierig met een open communicatie.

Heb ik je kunnen enthousiasmeren met deze vacature neem dan contact met mij op. Je kan mij bereiken op 06-28879364 of per email monique@hetbemiddelingsbureau.nl

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij