Franchisenemer

Tilburg, Nederland
Solliciteer
808 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 10000 per maand
Categorie: HR, Werving en Selectie
Branche: Human Resources
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Altijd al je eigen bemiddelingsbureau in de arbeidsbemiddeling willen starten?

En zoek jij als franchisenemer aansluiting bij een franchisenetwerk van en voor gedreven ondernemers?

Het Bemiddelingsbureau legt de lat hoog
Arbeidsbemiddeling is ons vak. Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrollen. En meer. Dat doen we goed. En eigenlijk beter dan anderen, vinden we. In onze dienstverlening leggen we de lat hoog. Gefocust op de perfecte match. Integer in onze operatie, met oog voor opdrachtgever en kandidaat. Koersend op een hoge klanttevredenheid.

Ambitieus en professioneel
Wij zijn een ambitieuze organisatie met een ambitieuze doelstelling. Gedreven mannen en vrouwen. Bewezen zakelijke netwerkers. Professionals, die onze kwaliteitsnaam kunnen dragen. Alleen de allerbeste in de bemiddelingssectoren.

Ons succes is jouw succes!
Het Bemiddelingsbureau hanteert een uitgekiende formule. Worden wij franchisepartners, dan ondersteunen wij jou met

een uitgebreid pakket aan diensten en faciliteiten. In ruil voor een kleine financiele bijdrage, een minimaal percentage op de loonsom. Wij zijn gericht op een lange-termijn samenwerking, waarin alle partijen profiteren. Een absolute win-win. Een gedeeld succes.

Profiel franchisenemer
Wij zoeken franchisenemers met MBO / HBO werk- en denkniveau, die de commerciele gedrevenheid in zich hebben om zakelijk succesvol te willen zijn. Netwerkers pur sang, die kansen weten te creeren en deze om kunnen zetten in resultaat!

Wat heb je verder nodig om samen met ons succesvol te zijn:


Je hebt doorzettingsvermogen en bent ambitieus;
Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
Je hebt overtuigingskracht en bent doelgericht;
Je bent een zelfstarter;
Je bent empatisch en proactief.

Is het starten van een eigen uitzendbureau iets voor jou en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Lees dan absoluut ons profiel nog door en bezoek de site alvorens u, uw gevoel laat spreken.

 

Profiel Het Bemiddelingsbureau
Het Bemiddelingsbureau is een personeelsbemiddelaar met ruime ervaring op het gebied van uitzenden, detachering, werving en selectie, payrolling, outplacement en advisering in de veranderende wereld van werk. Als personeelsbemiddelaar helpt Het Bemiddelingsbureau haar relaties om de diverse uitdagingen op personeelsvlak in te vullen, te beheren en bij te sturen.


Met alle collega's werkt Het Bemiddelingsbureau continu aan verbetering van de diensten en ontwikkeling van haar medewerkers.

Franchise:
Het streven van het Bemiddelingsbureau is om uiteindelijk in elk gebied (in eerste instantie) in Brabant een specialist ondernemer te hebben voor de bemiddelingssectoren. U bemiddelt dus alleen in het segment waar u zelf specialist in bent! Ook kun je waarschijnlijk nu nog in je woonplaats (of gewenst gebied) starten ook!

Reageer dan nu!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
recruiter
zzp
werk
vacature
franchise
Vaardigheden
Vaardigheden
commercieel