Gastvrouw te Den Bosch 24 - 32 uur

's Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
734 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 1800 per maand
Categorie: Dienstverlening, Bewaking
Branche: Bank
Uren per week: 24
Ervaring: Starter, 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij pas echt tevreden als een ander tevreden is? Weet je wat gastvrijheid is? En is het jouw doel om iedere gast of collega een warm welkom en de beste ontvangst te geven? Dan kies je voor een carriere bij Het Bemiddelingsbureau. Als receptionist(e), gastvrouw of gastheer. Als hospitality professional.

Als gastvrouw/gastheer en hospitality professional zorg jij ervoor dat iedere gast van de organisatie waar jij werkt zich welkom voelt. Via de telefoon of bij de ontvangst ben jij het eerste gezicht van de organisatie. Jouw manier van communiceren is belangrijk omdat jij het visitekaartje bent van de organisatie. Als gastvrouw/gastheer ontvang jij gasten, beantwoord je de vragen van de gasten en behandel jij de reserveringen van vergaderzalen. Jij zorgt voor de juiste registratie van gasten en geeft bezoekerspassen uit. Jij zorgt ervoor dat de ontvangstruimte er altijd verzorgd uitziet. Jij bent enthousiast, pro actief in het benaderen van gasten en oprecht geinteresseerd in mensen. Dankzij jou voelt iedere bezoeker zich welkom.

Functie eisen

  • Jij hebt een afgeronde MBO niveau 3 of niveau 4 opleiding, in de richting van: luchtvaartdienstverlening, toerisme, hotelmanagement, gastvrouw, receptionist(e) of een vergelijkbare opleiding.
  • Jij hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in de functie van stewardess/steward, receptionist(e), gastvrouw/gastheer, hostess, front office medewerker of een vergelijkbare functie.
  • Jij bent representatief, je bent tenslotte het visitekaartje van de organisatie.
  • Jij bent klantgericht, dienstverlenend, pro-actief en jij hebt een professionele en flexibele werkhouding.
  • In de functie van gastvrouw/gastheer sta en loop jij de hele dag, daarom vragen wij een goede fysieke gesteldheid van jou.
  • Jij beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift. 
  • Bij onze opdrachtgevers komen regelmatig buitenlandse gasten langs, daarom vragen wij van jou een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Jij bent woonachtig in (de regio van) Den Bosch (Noord-Brabant).

Wat bieden wij

Als gastvrouw/gastheer/receptionist(e) en hospitality professional ben je in dienst bij Het Bemiddelingsbureau. Wij bieden jou een contract op uitzendbasis of bepaalde tijd. Zo heb je de zekerheid van een contract. Wij zijn jouw werkgever, jij werkt bij een van onze opdrachtgevers.

Wij bieden jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris ligt tussen 1700,- en 1950,- op basis van een 40-urige werkweek.

Jij krijgt bij Het Bemiddelingsbureau trainingen op het gebied van hospitality en etiquette, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een echte hospitality professional.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en voldoe jij aan de gestelde functie eisen? Dan ontvangen wij graag jouw CV, motivatie en een recente (pas)foto. Wij vragen aan jou om in je motivatiebrief aan te geven voor hoeveel uur per week en op welke dagen of dagdelen jij graag voor Het Bemiddelingsbureau zou willen gaan werken.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
vacature
gastvrouw
host
hostess
bank
receptionist
receptioniste
stewardess
front office
Vaardigheden
Vaardigheden
accuraat
ABN
hostpitality