Ervaren teamleader E-commerce

Rotterdam, Nederland
Vacature is vervallen
295 dagen geleden Vast
Categorie: ICT
Branche: Computer Software
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Een ervaren, enthousiaste en spontane Teamleader E-commerce, die kan meedenken met de klant!

Wil jij werken bij een informele organisatie die professioneel klantcontact en uitmuntende dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan? Bij een bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is en waar jij ook jouw talenten kunt ontwikkelen? Als jij iemand bent die zich 100% inzet en het beste uit zichzelf weet te halen, dan is voor jou wellicht een carrière bij onze opdrachtgever weggelegd.

Sinds 1986 bieden zij betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor kleine en grote retailers, groothandelsbedrijven en franchise- en inkooporganisaties. Het bedrijf kenmerkt zich door de informele sfeer, collegialiteit, klantgerichtheid en innovativiteit. Zij zijn voortdurend op zoek naar oplossingen om de klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Onder deze functie vallen de navolgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden:
Het is jouw taak om de klant van A tot Z te begeleiden in het E-commerce/webshop traject.
Jij weet als Teamleader e-commerce als geen ander, wat de uitgebreide mogelijkheden binnen de software en de webshop van onze opdrachtgever zijn.
Je brengt samen met de klant zijn wensen in kaart en maakt een opzet voor de look and feel en de gewenste functionaliteiten van de nieuwe webshop. Geen enkele webshop is hetzelfde, dus het kan goed zijn dat er maatwerk aan te pas komt ten behoeve van het design of de functionaliteit van de webshop.
Deze maatwerkwensen overleg je met je collega’s van de afdeling web-development, waarna een duidelijke offerte opgesteld kan worden voor de klant. Zodra de offerte akkoord is, maak je in overleg met de klant en met je collega’s van web-development een planning voor de bouw en oplevering van de nieuwe webshop. Om de bouw van de nieuwe webshop volgens planning te laten verlopen, is het belangrijk dat je nauw contact houdt met de klant, zodat deze tijdig alle zaken aanlevert die benodigd zijn voor de bouw van zijn/haar nieuwe Webshop. Gedurende de bouw van de webshop, heb je regelmatig overleg met de klant om hem te informeren over de voortgang. Nadat de webshop live is, houdt je ook periodiek contact met de klant om te kijken of alles nog steeds naar wens verloopt en om hem te informeren over nieuwe functionaliteiten/technieken en aanpassingen die mogelijk voor een hoger bezoekersaantal en/of een betere conversie kunnen zorgen.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse taken die horen bij de veelzijdige functie van Teamleader E-commerce.
De Teamleader E-commerce zorgt er daarnaast voor dat de afdeling web-development als een goed geoliede machine draait. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, maar ook voor je directe collega’s op de afdeling web-development en zorgt ervoor dat er ten alle tijden overzicht is in alle lopende en aankomende projecten. Wanneer je signaleert dat een project niet volgens planning dreigt te lopen, grijp je direct in en stuur je bij om andere projecten niet in gevaar te brengen. Dit alles doe je in overleg met je collega’s van de afdeling web-development en met de klant, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is en welke acties er ondernomen moeten worden.

Eisen:
● Minimaal HBO Werk- en/of denkniveau
● Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met webshop/e-commerce projecten
● Ervaring in adviseren van webshop/E-commerce oplossingen
● Organisatietalent en planningsvaardigheden om projecten goed te kunnen managen
● Kennis van PrestaShop is een pré
● Sterk analytisch en inlevingsvermogen
● Commerciële en leidinggevende vaardigheden
● Punctueel en stressbestendig
● Je kunt zelfstandig en in teamverband opereren
● Goede mondelingen/schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels
● Woonachtig op maximaal 45 minuten reistijd van Rotterdam
● In bezit van geldig rijbewijs B

wij bieden jou:
● Een afwisselende baan in directe dienst van de opdrachtgever
● Een professionele werkomgeving
● Auto van de zaak
● Gsm van de zaak
● Laptop van de zaak
● Plezierige, collegiale werksfeer
● Informele en directe cultuur
● Marktconform salaris + pensioenregeling
● Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse ?
Denk je dat bovenstaande functie jou op het lijf geschreven is? En dat jij een bijdrage kunt leveren aan de verdere groei en bloei van onze opdrachtgever? Dan horen wij heel graag van jou om te zien of jij het team kunt komen versterken.
Stuur ons een e-mail met je motivatie en uitgebreide CV met foto.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden