Vertegenwoordigers

Breda, Nederland
Solliciteer
412 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 4500 per maand
Categorie: Gezondheidszorg, Paramedici
Branche: Medical Devices
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 10-12-2018 - 10-12-2018

VERTEGENWOORDIGERS voor diverse gebieden gezocht

Ben jij de Vertegenwoordiger die passie heeft in het demonstreren en verkopen van producten- en dienstverlening en een kick krijgt van het afsluiten van verkoopdeals, dan kom ik graag met jou in contact!

Voor een groeiende en boeiende organisatie in Tilburg ben ik namelijk per direct op zoek naar fulltime Vertegenwoordigers voor de regio’s Zeeland, Apeldoorn, Den Haag en Groningen.

Profiel:

Heb jij een opleiding op HBO niveau, kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift,  beheers jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je bekend met de diverse  verkooptechnieken, dan heb je al een stap voor.

Heb je nu ook nog eens minimaal 1 jaar sales ervaring, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je stressbestendig, assertief, punctueel, zelfstandig en kan je in teamverband werken, dan kom je nog een stap dichter in de buurt bij wat ik zoek.

Heb je daarnaast ook nog eens een hoge mate van zelfreflectie, ben je flexibel, heb je een sterke persoonlijkheid en vind je werken met een bonusstructuur en het behalen van targets een fijne manier van werken dan kom ik heel graag met jou in contact!

Werkzaamheden :

Als vertegenwoordiger beschik je over je eigen telesecretaresse die voor jou je sales afspraken maakt bij de prospect en bestaande klant. Elke dag dienen deze bezoeken afgelegd te worden, waarbij jij de producten demonstreert en de service uitlegt. De prospect/klant bepaald het assortiment, welke je ter plekke kan verkopen en kan leveren. Iedere vertegenwoordiger beschikt namelijk over een bedrijfsauto waarin de producten zijn opgeslagen. De vertegenwoordiger werkt met targets en is mede verantwoordelijk voor een correcte administratie van zijn werkzaamheden en stocktelling. Dagelijkse communicatie vindt plaats met zijn Sales Supervisor om zo de gemaakte resultaten kenbaar te maken.

Op vooraf bepaalde tijdstippen worden er per groep teammeetings georganiseerd onder leiding van de Sales Supervisor. Op deze teammeetings worden de voorgaande objectieven besproken en nieuwe objectieven vastgelegd. Deze teammeetings vormen de uitgelezen kans om tips & trics uit te wisselen en trainingen te geven.

 

Ben jij diegene die zelfstandig deals kan sluiten en zie je jezelf in bovenstaande functie, ben je nieuwsgierig geworden naar meer informatie omtrent deze organisatie?

Neem dan spoedig contact met mij op, dan vertel ik je graag meer over de procedure en de boeiende organisatie. IK ben te bereiken op 06-28879364 of per email monique@hetbemiddelingsbureau.nl


Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij