Vestigingsassistent Uitzendbureau

Breda, Nederland
Solliciteer
138 dagen geleden Vast
Categorie: HR, Administratie
Branche: Human Resources
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 10-09-2019

Wil jij groeien naar een functie van Backoffice specialist? Voor BAS Human Resource Group is er een leuke fulltime baan beschikbaar in Breda!

Als Vestigingsassistent heb je een zeer veelzijdig functie. Tijdens het uitgebreide inwerktraject leer je onze medewerkers, intermediairs en klanten door en door kennen zodat je precies weet hoe je ze het beste van dienst kunt zijn.

Telefoonaanname en ontvangen van kandidaten, opmaken van personeelsdossiers, ondersteunen bij salarisuitbetaling van medewerkers, controlewerkzaamheden i.v.m. aanzegplicht, pensioenen e periodieken.

Wanneer je deze werkzaamheden goed onder de knie hebt, kan je werkpakket uitgebreid worden met:
Benaderen van potentiële klanten, intermediars en medewerkers. Relatiebeheer voor zowel klanten, intermedairs als medewerkers, klantbezoek en opnemen van vacatures. Wervende vacatureteksten schrijven en meedenken over marketingacties en/of verbeterprocessen.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband, waarbij je altijd terecht kunt voor ondersteuning bij je collega's.
Goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen.
Een fulltime functie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door verschillende trainingen en cursussen via de BAS Academy.

Vaardigheden

Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven, kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen een hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Je omgeving omschrijft jou als een representatieve, enthousiaste doener met een goed gevoel voor mensen.
Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en planningsvaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Aan initiatief ontbreekt het je niet. Je onderscheidt je door je pro -actieve houding en je creativiteit. Operational Excellence is altijd het uitgangspunt.

Scholing: MBO werk- en denkniveau

Uren per week: 40

Contract: flex / vast

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden