Verpleegkundige GGZ

Solliciteer
522 dagen geleden Vast € 200 - 2000 per week
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Geestelijke Gezondheidszorg
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 13-03-2018

Waar doe jij het voor?
Sta jij als verpleegkundige graag naast je cliënten, bevorder jij de autonomie en geef jij vertrouwen?

Wat kun je doen?
Als verpleegkundige werk je aan de hand van een behandelplan. Cliënten werken zo zelfstandig mogelijk aan hun doelen. Als het nodig is, ben je er voor ze. Daarbij heb je geduld en ben je in staat een situatie vanuit een breed perspectief te bekijken. Het initiatief laat je bij hen; je staat echt naast de cliënt. Geen dienst is hetzelfde. Je hebt goede gesprekken met de cliënt waarbij overtuigingskracht soms nodig is. Je helpt hen door verschillende fases heen, ook als de spanning hierbij oploopt. Daarnaast ondersteun je door middel van jouw verpleegtechnische handelingen en kwaliteiten.

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een diploma Verpleegkunde niveau 4, B of HBO-V en BIG-geregistreerd. Werken als Verpleegkundige GGZ bij PlanningZorg vraagt flexibiliteit, creativiteit en humor. Als je authentiek bent in je benadering, en dat voelen de cliënten feilloos aan, kun je een goede band met ze opbouwen. Je straalt rust uit en je gespreksvaardigheden zijn sterk ontwikkeld.

Locatie en doelgroep
Je gaat voor verschillende doelgroepen werken en op verschillende locaties. We zijn vooral actief in Brabant, Gelderland, Utrecht en de Randstad. We vergoeden reiskosten, ook voor zzp-ers.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op! Bel met PlanningZorg via 024-6791376.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij