Secretaresse (tevens Startersfunctie)

Breda, Nederland
Vacature is vervallen
297 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2300 per maand
Categorie: Gezondheidszorg, Paramedici
Branche: Medical Devices
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een groeiende en boeiende organisatie in Tilburg ben ik per direct op zoek naar een fulltime Telesecretaresse.

Ben jij de secretaresse die haar passie heeft in het maken van telefonische sales afspraken voor haar vertegenwoordigers en zorg jij voor een kwantitatief goed gevulde agenda en ga jij de uitdaging aan samen met hen voor succes, dan ben ik op zoek naar jou!

Werkzaamheden:

Als Telesecretaresse biedt jij een 2tal vertegenwoordigers ondersteuning bij het opmaken van een goed gevulde kwantitatieve agenda. Dit doe je door telefonische sales afspraken te maken met prospects en bestaande klanten. Naast deze dag vullende taak heb je natuurlijk ook de verantwoordelijkheid over de administratieve afhandelingen en het opstellen van rapportages en het beheren van het databestand. 

Profiel:

De secretaresse die ik zoek is gedreven in haar vak en heeft een aangename telefoonstem, is stressbestendig, assertief, flexibel en zelfstandig. Heeft een vlotte uitdrukkingsvaardigheid en kennis van het MSOffice pakket. De beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift is uitstekend en kan functioneren in een functie op MBO werk- en denkniveau.

Ben jij diegene die zich ziet in bovenstaande functie en nieuwsgierig bent geworden naar meer informatie omtrent deze organisatie?

Neem dan even de moeite om direct contact met mij op te nemen, dan vertel ik je graag meer.

.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden