Slimme meter monteur

Breda, Nederland
Solliciteer
402 dagen geleden Vast € 11,5 - 15,8 per uur
Categorie: Technici, Onderhoud Gebouwen
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 10 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 11-07-2018

Zoek jij een afwisselende baan als slimme meter monteur bij een dynamisch en gestaag groeiend bedrijf? Sterke betrokkenheid en teamspirit, dat is waar het bij ons om draait. Wij geloven in het leveren van topkwaliteit en top service door middel van een klein en collegiaal team.

Een no-nonsense werkhouding, goede communicatie en gezamenlijk de schouders eronder zetten. Door deze omgangsvormen heerst er een prettige werksfeer. Wil jij onderdeel worden van dit mooie team?

Wie zoeken wij?

Heb jij affiniteit met techniek, een hands-on mentaliteit en wil je je graag verder ontwikkelen in een sector met werkgarantie en volop doorgroeimogelijkheden? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wij bieden

Met onze opleidingstak zijn wij op zoek naar enthousiaste technisch onderlegde mensen. Wij bekostigen je opleiding tot slimme meter monteur en je gaat zelfstandig aan de slag. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, werkzekerheid en volledige uitrusting van gereedschap, tablet en een bedrijfswagen. Wij zorgen voor professionele begeleiding en persoonlijke aandacht, waarbij ontwikkeling van de monteur centraal staat.

Geen ervaring? Geen probleem!

Nexum denkt in mogelijkheden en opleiden!

Wat verwachten we van een slimme meter monteur:

  • Je hebt minimaal MBO niveau 2 werk- en denkniveau.
  • Je bent bereid om het certificaat BEI VOP en- VIAG VOP te behalen.
  • Je hebt ervaring in, of affiniteit met techniek.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Functieomschrijving

Als slimme meter monteur vervang je bij consumenten thuis de oude energiemeters voor nieuwe digitale meters, zowel de gas- als elektriciteitsmeters. Dagelijks ga je zelfstandig op pad en werk je volgens de planning die jij via de tablet ontvangt. Je staat de klanten netjes te woord en zorgt tevens dat de meter wisseling administratief wordt verwerkt in het systeem.

Soort dienstverband: Voltijd

Ervaring:

  • technische: 1 jaar
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij