Machine Operator

Breda, Nederland
Solliciteer
144 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Machines en Constructies
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 27-05-2019
Machine Operator (fulltime, intern opleidingstraject)

 

Heb je affiniteit met mechanische techniek? Ben je gedreven? Kun je procesmatig werken? Én ben je geduldig en kun je blijven presteren onder tijdsdruk? Dan zien wij graag je reactie tegemoet!

 

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van een gereed product voor de andere afdelingen. Je bent medeverantwoordelijk voor het afleveren van een juiste en hoge kwaliteit van het product waarbij jouw inzet het verschil kan maken. Accuraatheid en vasthoudendheid zijn dan ook kernmerken die bij deze functie horen. Jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden komen daarbij goed van pas, en je beschikt over een flexibele werkhouding en probleemoplossend vermogen.

 

Op hoofdlijnen zien je verantwoordelijkheden er als volgt uit:

  • Instellen, opstarten en bedienen van folieverpakkingsmachines;
  • Operationele verstoringen oplossen aan folieverpakkingsmachines;
  • Aansturen van medewerkers die werkzaam zijn aan de machines;
  • 1e lijns onderhoud verrichten;
  • Aan- en afvoer van materialen en gereed product;

 

Doel van de functie
In deze uitdagende functie rapporteer je direct aan de supervisors en indirect aan de Teammanager VAS en werk je nauw samen met een groep hardwerkende enthousiaste collega’s om tijdig en correct de fulfilmentopdrachten naar behoren af te ronden om de andere productieafdelingen op tijd te voorzien van de betreffende artikelen.

 

Het profiel
De collega die wij zoeken beschikt over een LBO+/MBO werk- en denkniveau, met een affiniteit in de mechanische techniek of een afgeronde technische vakrichting. Je bent stressbestendig en dus bestand tegen hectische situaties, in staat om onder tijdsdruk te werken, dit alles in een 2-ploegendienst. Voor deze functie is vereist dat je begrijpend kan lezen in de Nederlandse taal én dat je procesmatig kan werken. Daarnaast ben je zorgvuldig, accuraat, integer en energiek. Je ziet jezelf wel werken in een productieomgeving waarbij je volledig ingewerkt wordt in de werkprocessen binnen de afdeling VAS.

Interesse?
Ben je geinteresseerd of heb je vragen over deze functie neem gerust even contact op met Michel Molier 06-57518436 of mail naar michel@hetbemiddelingsbureau.nl

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij